Wie is Madeleine


Madeleine is het brein achter Maddy's atelier. Daarnaast is zij moeder van drie kinderen en ze houdt zich voornamelijk bezig met onderwerpen zoals, natuur, boeken, kunst, muziek en schrijven. Zo schrijft zij gedichten al dan niet geïnspireerd door muziek en de dagelijkse dingen die ze waarneemt. In 2013 bracht zij haar eerste gedichtenbundel uit met de titel "Overleven, mijn manier van leven"

Madeleine laat zich voornamelijk inspireren door de natuur en muziek. Door het beluisteren van muziek komt zij tot schrijven. Verder bedenkt zij verschillende kunstvormen en maakt daar haar eigen projecten van.  Één van haar grootste projecten die zij gedaan heeft is het maken van een mozaïek kunstwand met maar liefst 7000 verschillende stukjes glas, porselein en andere materialen. 

Madeleine wil met Maddy's atelier een soort van museumgevoel creëren waar iedere bezoeker welkom is om zijn of haar inspiratie op te doen en/of te delen met elkaar. Zij wil zelf graag een inspiratiebron zijn voor anderen, maar is ook zeer geïnteresseerd in de ander als inspiratiebron. "Je kunt van elkaar leren, want in ieder mens schuilt wel een enige vorm van creativiteit en inspiratie" "Het is voor mij een uitdaging om dat gesprek met elkaar aan te gaan", aldus Madeleine.

"Voel je vooral heel welkom bij Maddy's atelier" 

                                                                                                                                                     "Let me inspire you "
                                                     "Let's inspire"